08.09.2024.

13:36

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock/Pritnscreen

Džet set

Željko Mitrović radi predstavu prema muzici Bore Đorđevića! Pesme legendarnog rokera izvodiće se u novom mjuziklu

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, gostovao je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić i tom prilikom se prisetio prijateljstva sa Borom Đorđevićem koji je juče sahranjen u svom rodnom gradu Čačku.

Željko je otkrio da već duže vreme sprema predstavu sa muzikom koju je napisao Bora Čorba i da za danas sprema poseban oproštaj od svog prijatelja.

Informer

 

- Ja sam sa Borom bio veoma blizak, nažalost nisam otišao na sahranu zbog svih septembarskih dešavanja.. Moram da kažem da mi radimo predstavu u "Teatru Odeon" po njegovoj muzici, a danas spremam jedan poseban oproštaj od njega, jer mi je to užasno teško palo - priznao je Željko i nastavio:

Informer

 

- Meni je užasno teško palo, jer je Bora bio moj prijatelj. Mi smo se čuli pre mesec dana, a Oliver Mandić i ja smo hteli da odemo u Sloveniju, ali su nam lekari sa kojima smo se čuli rekli da nema potrebe i žao mi je što nisam otišao - rekao je on i dodao:

- Odlazak velikana je težak, ali ja sam ubeđen da će se on snaći gde god da je otišao. On je bio u "Pinkovim zvezdama", pevao na našim žurkama, bio je pravi prijatelj.