08.09.2024.

14:16

Foto: Tanja Andric/printscreen

Džet set

Asmin ulazi u "Elitu"? Oglasio se Durdžićev otac, evo šta traži od produkcije Pinka!

Drugoplasirana učesnica "Elite 7", Aneli Ahmić, ušla je u "Elitu 8". Ahmićeva je istakla da je došla po pobedu, ali i kako bi obezbedila sebe i ćerku, koju je dobila iz veze sa Asminom Durdžićem, sadašnjim dečkom Stanije Dobrojević.

Informer

 

Aneli i Asmin u poslednje vreme su se prepucavali putem društvenih mreža, a sve je iznenadio komentar Asminovog oca, Mustafe Durdžića.

On je na svom Fejsbuk profilu otkrio da postoji mogućnost da Asmina vidimo u "Eliti 8", kao i da je stvar dogovora oko honorara i tim putem se direktno obratio produkciji Pink televizije.

Informer

 

- Ako želite Asminovo učešće u osmici i našu saradnju iz spoljnog sveta, onda treba da se dogovorimo o ceni - napisao je Asminov otac Mustafa Durdžić.

Aneli je pre samog ulaska otkrila da se od Janjuša, s kojim je bila u vezi tokom prethodne sezone, još uvek nije emotivno oporavila.

Informer

 

- Janjuš i ja smo se čuli pre nekoliko dana, trebao je da dođe u Dubrovnik kako bi se videli, nije došlo do toga i na tome će se naš kontak i završiti - rekla je Aneli i dodala:

- Ne kajem se zbog veze sa Markom, njega sam tada iskreno zavolela i sve bih ponovo isto uradila. Želela sam da se vidim sa njim, nadala sam se da će doći do pomirenja, ali prevladao je razum i srećna sam zbog toga.