08.09.2024.

19:34

Foto: ATA Images

Džet set

Enes Begović objavio prvu pesmu nakon smrti sina! Stihovi slamaju srce: "Ja bez tebe živim sam, živim uzalud"

Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović, umro je 13. juna prošle godine u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo. Armin je preminuo od autoimune bolesti, a izdahnuo je ocu na rukama. Begović se sada vratio na muzičku scenu novom pesmom "Dalje moram sam", a iako se u tekstu nigde ne pominje pevačeva tragedija, stihovi su toliko emotivni, pa su mnogi razumeli da je ovu numeru posvetio sinu.

Informer

 

- Dalje moram sam, kako umem i znam, da bez tebe novi dan dočekam. Kažu svaki put kreće odnekud. Ja bez tebe živim sam, živim uzalud - glasi refren nove pesme.

Enes je ovu numeru premijerno prošle nedelje izveo na festivalu "Ilidža", dok je kompozitor Slavko Stefanović Slavkoni otkrio da je publika plakala tokom njegovog nastupa.

Informer

 

- Enes je otpevao novu pesmu "Dalje moram sam". Ova numera je zaista emotivna, mnogi u publici su plakali. Tekst zaista opisuje tragediju kroz koju je Enes prošao iako se nigde u tekstu to ne pominje. Bilo je veoma emotivno, dok je on pevao, svi u publici su plakali - rekao je Slavkoni za Grand.