Autor: Informer/A.S.

08.09.2024.

22:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Bio je najveća legenda među zvezdašima!" Dule Savić sa knedlom u grlu o Bori Čorbi: "Borio se koliko je mogao"

Legendarni roker, Bora Đorđević, preminuo je u četvrtog septembra u Kliničkom centru u Ljubljani u 72. godini, a juče je sahranjen u svom rodnom gradu, Čačku

Čuveni fudbaler, Dule Savić je sada sa knedlom u grlu govorio o svom pokojnom prijatelji, Bori Čorbi, čija ga je smrt duboko potresla. 

Informer

 

- Bora je pre svega ogromna, možda i najveća legenda među srpskim rokerima, pesnicima i među zvezdašima. Do skoro smo se dopisivali i slali poruke jedan drugome. Znao sam da je u lošem stanju. Njegovo zdravlje je bilo odavno ugroženo. On se borio koliko je mogao, ali ne možete preko onoga što nije u vašoj moći - rekao je Savić i dodao:

Informer

 

- Kada sam čuo... Video sam na mrežama da je u bolnici. Hteo sam da mu napišem poruku. Nismo znao šta bih pametno mogao da napišem, a da ne bude ono otrcano: "Drži se druže! Pobedićeš!" A znam koliko je loše da ni Džingis-kan ne može to da pobedi, a kamoli on - naveo je Savić.

Informer

 

Proslavljeni fudbaler je istakao i to da je Bora svoje teško stanje uvek okretao na šalu.

- To je ono što je nas, njegove drugare, prijatelje i zvezdaše i vojvode, kako smo jedan drugog zvali, držalo u ljudskosti, ljubavi i da odbacujemo to njegovo putovanje, kako je i sam rekao, Plavim vozom. Spremite Plavi voz jer mu je zdravlje otiŝlo skroz na skroz - izjavio je Dule Savić u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".