09.09.2024.

09:58

Foto: Peđa Milosavljević/Branko Pantelić/Shutterstock

Džet set

Bora je bio ludo zaljubljen u ovu pevačicu! Maja Nikolić otkrila tajnu čuvanu 50 godina: "Pisao joj je pesme, sve je prštalo od emocija"

Legendarni roker Borisav Bora Đorđević, poznat i kao Bora Čorba, ispraćen je na večni počinak i sahranjen uz sve počasti u Aleji zaslužnih građana u rodnom Čačku.

Tim povodom na televiziji Pink gostovale su neke Čorbine kolege koji su govorili o njemu, a u jednom momentu pevačica Maja Nikolić je iznela dugo čuvanu tajnu u vezi s rokerom.

Informer

 

Naime, Maja Nikolić se izvinila u emisiji koleginici Maji Odžaklijevskoj, kod koje je i živela, i otkrila tajnu dugu 50 godina o njenoj i Borinoj vezi, a to je da je Maja bila njegova najveća ljubav, kojoj je pisao i pesme.

Informer

 

- Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklijevska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55 bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu "Neke su žene pratile vojnike" je posvetio njoj - rekla je Nikolićeva i dodala:

Informer

 

- Bora je bio hodajuća emocija, njega je čekala povorka devojka gde god bi se pojavio. On bi obično putovao autom, a iza njega bi išao šleper pun opreme. Kad bi stali i on izašao, kolona devojaka bi se sjatila oko njega.