09.09.2024.

11:52

Foto: Ataimages/Tanja Andric

Džet set

Zvezdan Slavnić ulazi u "Elitu"? Nakon Anđelinih prozivki bivši zadrugar šokirao fanove saopštenjem

Zvezdan Slavnić bio je u žiži interesovanja pre dve godine, kada je u rijalitiju "Zadruga 6" prevario vanbračnu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić.

Informer

 

Zvezdan, Ana i Anđela su svakodnevno pravili skandale, a Đuričićeva je nedavno u rijalitiju "Elita 8" izjavila da joj je Slavnić bio velika životna greška.

Međutim, ona ni ne sluti da postoji šansa da joj se bivši dečko pridruži i useli su u Pinkov imaginarijum u Šimanovcima, a Zvezdan je već nagovestio da to može da se desi.

Informer

 

- Pregovori u toku - napisao je on nedavno na svom Instagram profilu, ali još nije ušao u "Elitu".

Vrlo je moguće da je Veliki šef odložio njegov ulazak kako bi kasnije napravio pravi "bum" u rijalitiju, ali će Slavnić zato danas gostovati na televiziji RED i to u emisiji "Pitam za druga" koja se bavi upravo dešavanjima iz "Elite".

Informer

 

Najavio je svoj dolazak na društvenim mrežama i nema sumnje sa će komentarisati bivšu nevenčanu suprugu, kao i bivšu devojku koja nema ništa lepo da kaže za njega.

S obzirom na to da će gostovati na RED-u koji je u vlasništvu Željka i Milice Mitrović, kao i na to da je već pregovarao o ulasku, ne bi iznenadila vest da Zvezdan uskoro ulazi u rijaliti koji bi sa njim sigurno još više dobio na gledanosti.