10.09.2024.

17:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sve i da je istina, da li ću to reći?!" Jovana Pajić nikad iskrenije o navodnoj aferi sa Marijom Šerifović: Više od 15 godina...

Jovana Pajić se zbog porodice povukla u medijsku ilegalu, a nakon razvoda od Aleksandra Cvetkovića se vratila na velika vrata, pesmom “Ludilo moje” koja je postala apsolutni hit.

Pevačica je, samim tim, ponovo u centru pažnje, a često se nameću i pitanja koja se tiču njenog odnosa sa Marijom Šerifović.

Informer

 

Sa Marijom se družim više od 15 godina. I letujem, i zimujem, i dolazim kod nje, i ona dolazi kod mene, ona zna moju deca odrođenja, evo sad ja njenog sina. Nikad nikome nije bilo tada zanimljivo. I niko to nije dovodio u taj kontekst. I odjednom, promenom mog statusa se to dovodi u pitanje. Na kraju krajeva, i da je to istina, pa da li ću ja sad stvarno sesti pored nekog i reći: “Da, tačno je”. Shvatila sam da šta god da kažem, to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja. Pustim da svako misli ko što hoće - rekla je Jovana, a na pitanje da li to znači, da Mariju ne smeju da pitaju o njihovom odnosu, ona je rekla da da.

Nakon razvoda, posvetila se karijeri i sada, takoreći, na poslovnom planu cveta cveće, a Pajićeva je otkrila da li je sada spremna i za novu ljubav.

Informer

 

- To mi nije sada u fokusu, ni najmanje. Sve i da jesam, ne znam kad bih to stigla. Verovatno kad te udari voz, onda ti nađeš vremena za sve. Ali mene do sad nije udario - priča Jovana za TV E i otkriva da li će, ako nađe srodnu dušu, karijeru ostaviti po strani:

- Ne, to se neće desiti. Sada sam i starija i imam iskustva. Posle svega što sam osetila i doživela, sigurno znam da u ovom trenutku mogu da posložim prioritete. Naravno da su na toj lestvici broj jedan moja deca. Ostalo je moj poslovni put, a sve što može da prati taj tempo će kod mene u život biti dobrodošlo. U suprotnom, žurim.