Autor: Informer/K.Ć.

10.09.2024.

17:21

Foto: wikipedia.org

Džet set

"Čovek mi je uperio pištolj u glavu": Drama u centru Beograda, napadnut poznati reper

Popularni reper Ognjen Kostić Struka doživeo je veliku neprijatnost u centru Beograda, a sve se desilo na petogodišnjicu smrti njegovog kolege i prijatelja.

Struka se osvrnuo na ovaj događaj, a potom priznao da je u njega neko uperio pištolj. 

- Bilo je popularnijih repera, bilo je uspešnijih, ali nije bilo većeg od Grua, bar ne za mene. Isto tako nije bilo veće hip-hop pesme od "Pravo u raj" koja i posle svih ovih godina jednako sanažno rezonira - započeo je Struka, pa nastavio:

- Danas, na petogodišnicu njegove smrti čovek je u centru grada uperio pištolj i uperio mi ga u lice jer sam ga opsovao, nakon što me zamalo pregazio na pešačkom prelazu. Nije me uplašio pištolj, uplašilo me što moja deca odrastaju ovde. Prošlo je trideset godina od albuma "Da li imaš pravo". Sve je više zlih ljudi, sve je manje dobrih ljudi, ljudi kao Gru - dodao je reper, pa zaključio:

- Pesma "Pravo u raj" je tragično posrnuće ovog odavno posrnulog društva. Ipak, kada je slušam osećam neku slatku nostalgiju jer je to saundtrek mog detinjstva. Počivaj u miru brate, hvala na svemu. Gru tu je!" - istakao je on u okviru svoje objave.

Informer

 

Da podsetimo, reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život pre pet godina tokom vožnje kajta na Zemunskom keju. Gru je iza sebe ostavio suprugu Danicu i dvojicu sinova - Vuka i Relju, a pevačeva udovica se oglasila nakon porodične tragedije.