11.09.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Maja pukla 15.000 evra na Krofaka, on je šutnuo!" Taki Marinković očajan, najstrašnije opleo po bivšem zetu

Maja je pukla 15.000 evra na vezu sa Stanislavom, kaže Radomir Marinković Taki! Otac rijaliti zvezde očajan je zbog emotivnih izbora svoje jedinice jer, kako kaže, iz svakog takvog odnosa Maja izađe bez žute banke.

- Ja ne znam šta više da kažem na tu temu. Kao da nas je neko urekao. Njeni izbori su sve gori od goreg. Taman kad pomislim da nema dalje, ona me demantuje - kaže Taki na početku razgovora za Informer i dodaje da se u Stanislava Krofaka, MMA borca iz Hrvatske, najviše razočarao.

Informer

 

Bio je normalan

- On je delovao normalno na početku. Mislio sam konačno je našla pravog momka, sportistu. Delovao je na nju dobro, smirio ju je, nije imala lomove, nije pravila haos i skandale, zaljubila se... A na kraju je on ispao najgori od svih prethodnih momaka s kojima je bila. Oko njega i na njega se istrošila kao nikad pre. Putovali su, išli na more, izlazili... sve je ona plaćala jer Maja voli da bude džek u odnosu. Na kraju se ispostavilo da je pukla 15.000 evra za mesec dana, a on ju je šutnuo nakon što ju je iskoristio. Postao je popularan zahvaljujući njoj - kaže Taki za Informer. Otac jedne od najkontroverznijih rijaliti učesnica ikada ističe da su do njega dolazile razne informacije o Krofaku, te da on nije nimalo naivan, kakvim se predstavlja u javnosti.

Informer

 

Diže im cenu

- Javljaju mi se neki ljudi koji ga navodno poznaju i koje je navodno prevario. Pisali su mi i da je u Nemačkoj učestvovao u nekim prljavim poslovima, ali neću o tome da govorim jer ne znam da li je to istina. Danas svako može da se javi i kaže šta god poželi, a ja da se time bavim i istražujem, nemam nameru. Za mene je samo bitno da se Maja okane prevaranata i foliranata koji preko nje žele reklamu. Dosta im je ona dizala cenu i honorar pred svaku novu sezonu rijalitija jer samim tim što su bivši momci Maje Marinković, više i vrede. Ona u sve to ulazi bez koristi i čistog srca, brzo se zaljubi i vezuje, a posle meni kuka i ja je tešim - završava Marinković za Informer.