11.09.2024.

14:09

Foto: Shutterstock/ATA images/Printscreen/Instagram

Džet set

Nakon vesti da je na Stanislava pukla 15.000 Maja demantovala Takija: "U šoku sam, apsolutno me više ne interesuje"

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković učesvovala je u prošloj sezoni "Elite" tokom koje je pred kamerama uplovila u romansu sa MMA borcem Stanislavom Krofakom.

Fanovi rijalitija, kao i njen otac Radomir Taki Marinković, bili su pozitivno iznenađeni promenom njenog ponašanja dok su bili zajedno, međutim, to nije potrajalo. Nakon njihovog raskida Taki je za Informer otkrio da se razočarao u Krofaka, kao i da je Maja sve plaćala, te je na putovanjima sa njim pukla 15.000 evra!

Informer

 

- Ja ne znam šta više da kažem na tu temu. Kao da nas je neko urekao. Njeni izbori su sve gori od goreg. Taman kad pomislim da nema dalje, ona me demantuje - rekao je Taki na početku razgovora za Informer i dodao da se u Stanislava Krofaka, MMA borca iz Hrvatske, najviše razočarao:

Informer

 

- On je delovao normalno na početku. Mislio sam konačno je našla pravog momka, sportistu. Delovao je na nju dobro, smirio ju je, nije imala lomove, nije pravila haos i skandale, zaljubila se... A na kraju je on ispao najgori od svih prethodnih momaka s kojima je bila. Oko njega i na njega se istrošila kao nikad pre. Putovali su, išli na more, izlazili... Sve je ona plaćala, jer Maja voli da bude džek u odnosu. Na kraju se ispostavilo da je pukla 15.000 evra za mesec dana, a on ju je šutnuo nakon što ju je iskoristio. Postao je popularan zahvaljujući njoj - kazao je Taki za Informer i istakao da su do njega dolazile razne informacije o Krofaku, te da on nije nimalo naivan, kakvim se predstavlja u javnosti.

Međutim, sada se za Informer oglasila Maja, vidno razjarena zbog reči svog oca i demantovala sve što je on rekao!

Informer

 

- Ja sam u šoku što se Taki ponovo meša u moj život, što komentariše moje veze i odnose. To što je on izjavio nema veze sa životom. Ja sam njemu rekla da gleda sebe i svoj život, a ne da se meša u moj. Mene to ne interesuje, ja sam punoletna i nema niko pravo meni da priča šta ću ja da radim u mom životu. Bolje neka gleda sebe! Ja sam u šoku šta on izjavljuje, katastrofa. Demantujem sve to što je on rekao, apsolutno me više ne interesuje šta on priča i njegovi komentari - poručila je Maja besno.

Podsetimo, Maja je prokomentarisala i vesti da se potukla sa Filipom Carem u Crikvenici, a više o tome možete pročitati OVDE.