12.09.2024.

07:01

Foto: printscreen/promo

Džet set

Bred Pit muvao našu glumicu! Holivudski zavodnik je ovoj Srpkinji slao poruke dok je bio u braku

Holivudski zavodnik Bred Pit iza sebe ima dva braka, sa glumicama Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, a trenutno uživa u vezi sa 29 godina mlađom devojkom Indes de Ramon. Međutim, niko nije znao da se Bred udvarao i jednoj srpskoj glumici.

Informer

 

Dajana Gudić, koja već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, a nedavno je privukla ogromnu pažnju novim filmom "Impuls", gostovala je u emisiji "Amidži šou" i ovo prilikom otkrila da joj je holivudski zavodnik pisao.

Naime, kada je Ognjen Amidžić upitao Dajanu koji naš glumac joj je privlačan ona je ovako odgovorila.

-  Znaš kako, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, zato što kad god lepa žena kaže ko joj je lep od poznatih ličnosti, on joj se javi na Instagramu - rekla je Dajana, nakon čega je priznala da joj je Bred Pit pisao.

Informer

 

- Mene su pitali ko mi je od poznatih ličnosti onako lep, ja sam rekla Bred Pit... Pa ti sad izvuci iz konteksta, ali nisam odgovorila na poruku, jer ja sam tad imala dečka, on ženu - rekla je Dajana.

Zanimljivo je da je ova fatalna plavuša u Ameriku otišla još kao veoma mlada, na nagovor roditelja koji su smatrali da će joj SAD pružiti više šansi za uspeh nego rodna Bosna i Hercegovina.