Autor: Informer/A.S.

12.09.2024.

11:26

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Novak Đurović, ATA Images

Džet set

Marija Šerifović i Jovana Pajić iznenadile Ildu na probi za koncert, a onda je banuo i on (VIDEO)

Mesec dana nas deli od muzičkog spektakla Ilde Šaulić zakazanog za 10.10. u MTS dvorani, ali pripreme su uveliko u toku pa je naslednica kralja folka tako održala i prvu probu sa orkestrom.

Informer

 

Poznata kao perfekcionista, Ilda je sa muzičarima prešla kompletan repertoar, a ono što nije očekivala bili su gosti koji su banuli.

Tako je najpre, dok je pevala pesmu Promaja u salu za probe ušla Marija Šerifović u pratnji Jovane Pajić. Pošto su još od detinjstva u dobrim porodičnim odnosima, Ilda se veoma obradovala susretu, a Marija joj je poželela sreću i otišla na probu za svoj koncert koji će imati u Nišu.

Da se ne zaustavi samo na ovome postarao se i Uroš Živković koji je prolazeći pored objekta u kome se održavaju probe čuo Ildin glas i svratio da je pozdravi.

- Promenada na probi. Uvek je lepo videti ovako drage ljude a ja se radujem što ću one koji vole moju muziku videti 10. oktobra - rekla je Ilda posle ovoga.

Osim muzičkih, Ilda za svoj koncert sprema i brojna druga iznenađenja, tako da će ovih dana početi i sa drugim probama i pripremama da bi sve na dan koncerta proteklo u savršenom redu.