12.09.2024.

16:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Počinjem da gubim živce..." Voditeljka se oglasila besna kao ris i otkrila da je oni posebno nerviraju

Popularna voditeljka, Aleksandra Jeftanović je mama dvoje dece, zbog čega provodi i dosta sati za volanom, kako bi naslednike odvezla u školu i na vannastavne aktivnosti. Voditeljka je otkrila da je počela da gubi živce u saobraćaju i da je posebno nervira određeni tip vozača.

Informer

 

- Počinjem da gubim živce u saobraćaju, što znači da se prazne baterije sa godišnjeg odmora. Posebno me nervira domaća autohtona sorta vozača skupih automobila sa verskim oznakama na retrovizoru. Ali, nisam o tome želela da pričam, izveštaj od sinoć vas natenane čeka sutra. Jer vam i sada pišem sa parkinga - napisala je vidno iznervirana Aleksandra.

Informer

 

Podsetimo, Aleksandra Jeftanović rekla je sudbnosno "da" Aleksandru 2016. godine, a s obzirom na to da njen suprug ne voli da se eksponira, ona retko i objavljuje fotografije sa njim. Jednom prilikom govorila je i o vaspitavanju dece.

- Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on će biti taj "loš policajac", a ja dobar - rekla je Aleksandra.