12.09.2024.

17:22

Foto: Printskrin

Džet set

Breskvica otkriva: Bora je bio jedina zvezda sa kojom sam želela da se slikam, ali nisam uspela!

- Bora je bio jedina poznata ličnost sa kojom sam imala želju da se slikam, ali nisam uspela nažalost - rekla je Breskvica na samom početku razgovora, a potom otpevala Borinu pesmu „Kada hodaš”.

Breskvica je otkrila da je iza nje veoma radno leto i da je tokom njega imala samo dva dana pauze.

- Radili smo svaki dan, najviše u Crnoj Gori. Bilo je prilično naporno. Mislila sam da će mi zdravlje oslabiti, ali se nijednom nisam razbolela. Izdržala sam leto odlično i mislim da mi prija to što sviram sa bendom - rekla je mlada pevačica i otkiva da je pesma „Gnezdo orlovo” i dalje aktuelna.

- Ista je reakcija i dalje, jer je prošlo dosta vremena. Izašle su mnoge pesme i prirodno je da opadne malo taj hajp, ali što se tiče te pesme, nije. Ja uglavnom svaki svoj nastup otvaram sa njom, u malo drugačijem izvođenju sa bendom i publika je i dalje u transu, baš kao i na početku.

Informer

 

Breskvica se osvrnula i na veliki uspeh pesme „Vatra i dim”, ali i dueta sa Zoranom Mićanović „Crni šećer”.

- Te dve pesme su jedine koje sam objavila na svom kanalu. Pokušala sam da pokrenem svoj kanal, ali imamo ozbiljne probleme u vezi s tim – kanal iz nekog razloga nije u funkciji. Zbog toga ni same pesme nisu postigle uspeh kakav sam očekivala – rekla je mlada pevačica i otkrila da li je napustila „Generaciju Zed”.

- Nikada nisam istupila iz „Generacije Zed”. Svi smo zajedno započeli ovu priču i ne bih mogla potpuno da se distanciram od nje. Dogovor je bio da pesme koje oni naprave objavljujem kod njih, a one koje ne rade oni da objavljujem na svom YouTube kanalu. Međutim, sada smo svi shvatili da ja pripadam „Generaciji Zed” i da me, šta god pokušam, sve nekako vraća njima. Sinoć smo imali sastanak, lepo smo se ispričali i zaključili da je treća sreća – vraćam se u „Generaciju Zed"- kaže Anđela i dodaje kako bi volela da napravi svetsku karijeru, ali da je i jako zadovoljna sa ovim što ima ovde.

Informer

- Ne bih se ja delila u te timove, niti me zanima bilo šta. Ja ovu pesmu jako volim i čula sam je baš davno. Od tada je konstantno u mojoj plej listi - zaključila je Breskvica u emisiji „Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Kec na jedanaest“ možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije.