Autor: Informer/A.S.

13.09.2024.

08:44

Foto: Youtube printscreen/Grand Production

Džet set

"Babice su joj na rođenju oštetile nerv": Ćerka poznatog folkera je invalid, zbog greške medicinskog osoblja snosi posledice

Pevač Era Ojdanić godinama je prisutan na javnoj sceni, a malo ko zna detalje iz njegovog privatnog života. 

Naime, Ojdanić ima ćerku Jasminu koja je invalid od rođenja. Kako je ispričao, ona je rođena kao zdrava beba, ali greškom babica, njoj je oštećen moždani nerv, zbog čega otežano priča. 

Informer

 

- Jasmina je invalid od rođenja. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i... Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom... Baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo... - pričao je Era. 

Informer

 

Era je zatim dodao da njegova naslednica ima samo problema sa govorom. 

- Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali, hvala Bogu, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već... Hvala Bogu, nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše - otvorio je dušu Ojdnić.