13.09.2024.

19:06

Foto: Printscreen/Youtube/RTS/Instagramdragana.kosjerina

Džet set

Kosjerina za emisiju sa Đokovićem napravila presedan! Na ruci voditeljke zasijalo prstenje od 5.000 evra

Za intervju sa osvajačem olimpijskog zlata i vlasnikom 24 grend slem trofeja, Novakom Đokovićem, kojeg je sa kolegom Acom Stanojevićem ugostila u studiju RTS-a, Dragana Kosjerina odabrala je elegantan beli sako sa sjajnim zlatno-srebrnim detaljima, a ispod je nosila belu haljinu koja je isticala njenu vitku figuru.

Informer

 

Uz jednostavnu, ali efektnu kombinaciju nije nosila mnogo nakita, male minđuše, ali je ponela čak dve burme. Lepa Kosjerina je nosila dve venčane burme, jednu od belog, a drugo od žutog zlata, koje, kako su mnogi zapazili, ne nosi stalno. Ovo je očigledno bila posebna prilika, ali i odlična kombinacija uz koju je uklopila svoje burme marke "Cartier", čiji su iznosi papareni, navodi Telegraf.

Informer

 

Kako su mediji pisali pre tri meseca, Dragana i njen suprug Bojan su odabrali burme marke "Cartier", čije su cene od 2.100 evra i 2.830 evra.

Podsetimo, Dragana Kosjerina udala se početkom juna za svog verenika, stomatologa Bojana Perduva. Voditeljka je imala dva venčanice, posle crkvenog venčanja upriličen je svečani ručak za najuže članove porodice, dok je dan kasnije organizovana proslava u ekskluzivnom hotelu i građanasko venčanje.