13.09.2024.

16:22

Foto: Foto: ATA images

Džet set

Devojčica (3) koja se otrovala alkoholom je sestričina bivše zadrugarke: "Klinci su kod mene, otac je..."

Devojčica (3) kojoj se lekari bore za život u Tiršovoj i to zbog teškog trovanja alkoholom, sestričina je bivše rijaliti učesnice Bojane Pavlović. Ona se oglasila i otkrila da je bila u Centru za socijalni rad kako bi pokupila ostalu decu, a strašnu vest joj je saopštila sestra i to dok je vodila lajv na Tiktoku.

- Bila sam trenutno u Centru za socijalni rad kako bih pokupila decu. Samo znam da kad sam držala lajv na Tik Toku, sestra mi je poslala hitno poruku da je nazovem, odmah sam prekinula lajv i nazvala je. Rekla mi je da se nešto dešava, da ima jake bolove i da je počela da krvari i nije bila u svesnom stanju. Nisam bila pored njih, pa sam iz Novog Sada pozvala hitnu pomoć, došla je hitna pomoć po nju, međutim, pre nego što je stigla hitna pomoć, ona se porodila prevremeno u trećem mesecu u kupatilu. Oni su došli po nju i odveli je na hitnu operaciju. Nisam znala da je nešto baš tako hitno, već mi je ona javila iz bolnice kako je sve okej i kako je komšija sa klincima i da ne brinem. Rekla sam ako se nešto zakomplikuje, da javi. Međutim, njoj se stanje pogoršalo i morala je na transfuziju krvi. Čekala sam da mi se javi, a ona se nije javljala i kad mi se javila rekla je da dođem za Lazarevac, da su klinci u Centru za socijalnu rad, a onda me zvala i socijalna radnica i rekla da dođem da preuzmem decu i da se Tijana otrovala od alkohola, prevezena je u Tiršovu i bore joj se za život i da je trenutno u komi. Sad sam sa klincima, jer sa njima nema ko da bude, sestra još uvek obavlja analize jer nešto opet nije u redu. Sestra je van životne opasnosti - rekla nam je Bojana na početku.

Informer

 

Bojana navodi da je biološki otac dece krenuo iz Izraela avionom.

Čekam sada da dođe njihov otac koji je krenuo iz Izraela avionom, to je biološki otac. Verovatno će ih preuzeti večeras to će doći socijalni rad i on, a za ostalo ćemo videti - rekla je Bojana.

Nažalost, devojčica je u komi i ozbiljno joj je ugroženo stanje.

- Dete je trenutno u komi, bore joj se za život i javljaju nam ako se nešto promeni. Sestra je u bolnici, a ja sam došla u Brajkovac da pokupim klince iz Centra za socijalni rad i da ne bi bili sami sad sam sa njima u kući - rekla je Bojana za Blic i nastavlja:

- Nije mi sve jedno, pogotovo kad sam čula da se maloj bore za život i da se nešto tako desilo. Iz Centra za socijalni rad kažu da je moja sestra neodgovorna, kako nije imala odgovornost, ali ona nije trebala da ostane duže od jednog dana u bolnici jer je trebala samo da se operiše i da se vrati kući, jer se prevremeno porodila. Međutim, okolnosti su bile takve da nije znala da će joj produžiti boravak u bolnici i da će se i njoj boriti za život. Ona sada ne zna šta će biti, treba da ide na ispitivanje i verovatno će je privesti čim izađe iz bolnice. Videćemo šta će biti.