13.09.2024.

17:32

Foto: Foto: Darko Cvetanović,Instagram/marija_ramadanovski

Džet set

"Budi mi tugu i izbegavam je..." Džejova ćerka ovu njegovu pesmu više nikada nije poslušala! Otkrila i uz koju najlakše zaplače

Ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija, zbog iznenadnog odlaska i gubitka oca, jednu od njegovih pesama više ne može ni da sluša, ali ni da peva.

- Naravno da reagujem emotivno kad slušam njegove pesme, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na Jutjubu jer me to jako rastuži, a uvek zaplačem uz "Živote, ženo bez morala" - priznala je Marija za Grand, dok je u emisiji Lee Kiš otkrila koji njegov hit više ne može da sluša.

- Nije da ne volim, ali mi budi tugu pesma "Nedelja" i nju izbegavam i da pevam i da slušam. Ima dosta pesama koje volim ali recimo da bih izdvojila "Sunce ljubavi" - rekla je Džejova ćerka.

Informer

 

Uz hit "Sunce ljubavi" Marija je na svom venčanju i zaplesala sa suprugom.

- Otkako je umro, ja se pitam šta bi mi rekao za moj svakodnevni život. Ali nadam se da bi bio zadovoljan mojim izborom i svadbom i da nas gleda negde odozgo - rekla je ona na dan venčanja i dodala:

- Jeste to bio miks emocija, ali kako je sve bilo, kako se dešavalo, nisam mogla ni da razmišljam o tome. Sve je bilo okej, svi su popili, ali su se dobro proveli, nije bilo problema, pažljivo smo birali goste.