13.09.2024.

19:36

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Ovde su večeras svetska imena!" Željko Mitrović na premijeri predstave "Lu": "U ovom projektu sam spojio sve svoje ljubavi!"

Željko Mitrović predstavio je večeras u velelepnom Teatru Odeon predstavu "Lu", kojoj su prisustvovale brojne zvanice. 

Tom prilikom, vlasnik Pink Media Grupe progovorio je o ovom dugo očekivanom projektu, izražavajući zahvalnost brojnim uglednim ljudima iz sveta koji su došli da ga podrže.

- U ovoj predstavi sam pre svega scenarista i pisac, zatim i reditelj, a na kraju i producent. Najveći broj scenografije sam sam iscrtao, kao što sam radio i enterijer Teatra Odeon. Hteo sam u jednom projektu da ispoljim sve ono čime se bavim, svm onim kategorijama koje me ispunjavaju... Tako da, ovo pozorište je moja jedina, prava "lična karta".

- Očekujem da se večeras ponovi ono od sinoć, ona egzaltiranost publike i one ovacije. Suštinski, ovo večeras je jedna ljubavna priča koja u sebi ima gomilu zapleta i stoji na stubovima nekakve višeslojnosti koja može da inicira mnoge različite dileme. Pokušao sam da napravim višeslojnu predstavu i višeslojni tekst. Očekivano mi je bilo da publika kaže da ovako nešto nisu videli, a ono što je još zanimljivije od toga što su naši ljudi oduševljeni jeste to što ovde imamo preko dvadeset visokopozicioniranih svetskih imena, koja su oduševljena - rekao je Željko Mitrović za Informer.