Autor: Informer/A.S.

15.09.2024.

10:36

Foto: Ataimages/jelenakarleusastar Instagram/Printscreen

Džet set

Ovako je izgledalo Jelenino i Duškovo venčanje! Rekli sudbonosno "da" na Vidovdan, mlada bilstala u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Karleuša je danas putem svog Instagram profila saopštila da se zvanično razvela od svog supruga, Duška Tošića, nakon 16 godina braka. 

Iako su danas stavili tačku na zajednicu, njihova svadba je bila kao iz bajke. Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan, 28. juna davne 2008. godine u luskuznom hotelu u Kovilovu. Iako je tada diva bila u sedmom mesecu trudnoće i nosila Atinu, ona je izgledala besprekorno u svojoj venčanici. 

Informer

 

Mladenci su vodili računa o svemu, počev od dekoracije, preko muzike, pa do bogate trpeze na kojoj samo što nije bilo i ptičijeg mleka. 

Jelenu je otac Dragan doveo do oltara, dok je u pozadini išla pesma "Pogledi u tami" od Sergeja Ćerkovića. Dok je prilazila Dušku, pevačica je sve vreme plakala. 

Informer

 

Pored Tošića je  stajao njegov dugogodišnji drug Milenko Andrić, dok je Jelenin kum bio kreator Darko Kostić. Mladoženja je "da" izgovorio glasno i sigurno. Mladino je bilo nešto tiše, ženstvenije, ali jednako sigurno.

Prvi ples bio je nešto najromantičnije što smo do tada videli. Duško je poljupcima "popio" Jelenine suze, dok mu je ona šaputala koliko ga voli. Usledilo je veliko veselje na kome su se smenjivali aktuelni folk hitovi. Mladoženja je ostao bez košulje, kumovi su se popeli na stolice, gošće su se prepustile plesu... Šampanjac je tekao u potocima. I torte su bile za pamćenje. Jedna, visoka skoro dva metra, bela, elegantna, a druga crvena, teška trideset kilograma, identična onoj koju je na svadbi imala Eva Longorija.

Informer

 

U toku svadbe, usledio je još jedan emotivan trenutak, kada se Jelena latila mikrofona i zapevala "Zajdi, zajdi", što je oduševilo njenog supruga. Ubrzo nakon toga, Duško je u nekom trenutku dohvatio mikrofon i svojoj dragoj otpevao stih "Devojke vole dijamante", a onda je skočio u bazen, zajedno sa ostalim gostima.