Autor: Informer/A.S.

15.09.2024.

13:31

Foto: Ataimages/jelenakarleusastar Instagram

Džet set

Karleuša i Duško u roku od šest meseci doživeli dve velike tragedije! Jedno drugom bili ogromna podrška

Jutros je u medijima kao bomba odjeknula informacija da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli nakon 16 godina braka. Naime, vest o krahu braka je saopštila Karli na svom Instagramu. Ona je objavila sliku iz suda i napisala da je zvanično potpisala papire za sporazumni razvod. 

Duško i Jelena doživeli su dve velike tragedije u roku od šest meseci, a tada su jedno drugom bili najveća podrška. 

Naime, Tošićev otac, Milorad Tošić, preminuo je 19. septembra 2018. godine, dok je bivši fubaler bio u Kini. Nakon što je saznao tragične vesti, Duško je prekinuo trening i doputovao u Srbiju kako bi bio uz svoju porodicu. 

Informer

 

Za vreme sahrane Jelena se nije odvajala od Duška. Ona ga je sve vreme držala za ruku, pognute glave, a suze nije mogla da zaustavi. 

Krleušina majka, Divna Karleuša, preminula je nedugo nakon toga, 3. marta 2019. godine, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću. 

Vest o smrti tašte, Tošića je zatekla isto dok je bio u Kini, pa je on odmah spakovao kofere i došao u Beograd da bi bio uz svoju suprugu. 

Informer

 

Dok je trajala sahrana, Duško je sve vreme stajao pored Jelena, koja ga je čvrsto držala. U trenutku kada je pevačici pozlilo, on ju je uhvatio za ruku i dao joj flašicu sa vodom kako bi došla sebi.