Autor: Informer/A.S.

15.09.2024.

14:33

Foto: Starsportphoto/Instagram

Džet set

"Meni je najbitnija stavka bila da..." Oglasio se Duško nakon razvoda od Jelene: "Voleo bih da ostanemo prijatelji!" (FOTO)

Jutros je u medijima kao bomba odjeknula informacija da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli nakon 16 godina braka. Naime, vest o krahu braka je saopštila Karli na svom Instagramu. Ona je objavila sliku iz suda i napisala da je zvanično potpisala papire za sporazumni razvod. 

Sada se na svom Instagramu oglasio i sam Duško. On je napisao da mu je najbitnije da njegove ćerkice, Nika i Atina budu srećne, a da će se on potruditi da uvek bude pored njih. Pored toga, on je dodao da je Jelena divna majka i da bi voleo da ostane sa njom u dobrim odnosima zbog naslednica. 

Informer

 

- Postovani mediji i prijatelji. Nakon 16. godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece, Jelene. Sporazum je sastavljen obstrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše dece što je nama najbitnije. Sva naša zajednićka nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god smo u prilici. Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu. Veliki pozdrav, Duško Tošić - napisao je on na svom Instagramu.