Autor: Informer/K.Ć.

15.09.2024.

17:43

Foto: instagram printskrin

Džet set

Nakon Karleušine objave da se razvodi, oglasila se i ćerka Dina Dvornika: Ela otkrila da prolazi kroz pravi pakao

Jutros je u medijima kao bomba odjeknula informacija da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli nakon 16 godina braka. Naime, vest o krahu braka je saopštila Karli na svom Instagramu. Ona je objavila sliku iz suda i napisala da je zvanično potpisala papire za sporazumni razvod. 

Influenserka Ela Dvornik, koja sa Britancem Čarlsom Pirsom ima dvoje dece, sada je otkrila da se i sama već neko vreme bori s brakorazvodnom dramom. 

Informer

 

Ela se oglasila ispod Karleušine objave na Instagramu i šokirala javnost priznanjem o svom razvodu.

- Čestitam! Dabogda i ja da doživim rastavu nekad…. jer sam u braku bila dve godine, a u rastavi sam već tri i kako se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati Deda Mrazu - možda njega saslušaju pa ubrzaju - napisala je Ela Dvornik.

Informer

 

Podsetimo, Ela je u avgustu šokirala javnost priznanjem da se razvodi od Čarlsa Pirsa, a tu dramu prati i prava pravna bitka. Naime, mesec dana pre nego što je javno otkrila da se razvoi, u Katastru je zabeleženo da ju je Čarls tužio zbog udela u luksuznoj kući u Balama, iako je Ela jedini vlasnik! 

Reč je o nekretnini od 124 kvadrata, sa dvorištem koje se prostire na čak 551 kvadratni metar, a u toj oazi su zajedno živeli sa dve ćerke, šestogodišnjom Bali Di i trogodišnjom Lumijom Ren. 

Informer

 

Njihova ljubavna priča, koja je počela u Londonu kada je 22-godišnja Ela upoznala Čarlsa, sada se pretvorila u pravu sudsku dramu. Par se venčao na Dan zaljubljenih 2019. u Las Vegasu, posle pet godina ljubavi i tri godine veridbe, ali sada izgleda da je sve to ostalo u prošlosti.