Autor: Informer/K.Ć.

15.09.2024.

18:43

Foto: ATA Images

Džet set

Veliko slavlje u domu Jovane i Željka Joksimovića: Voditeljka objavila srećne vesti

Poznati par, pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, danas imaju poseban razlog za slavlje – prvu deceniju braka!

Na ovaj poseban datum, Jovana se oglasila na Instagramu, gde je podelila prelepu uspomenu sa njihovog venčanja, uz jednostavnu, ali snažnu poruku: "10 godina sreće i ljubavi." 

Informer

 

Uz zaljubljeni pogled i nežan dodir po Željkovom licu, Jovana je pokazala koliko njihova ljubav i dalje cveta.

Inače, par se upoznao tokom angažmana na Evroviziji 2008. godine, iako su tada oboje bili u drugim vezama. Danas važe za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene!

Informer

 

- Kada je Marija pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj, a ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da to bude baš Željko, on je pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali ljudi su mi govorili da je arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili. Od prvog dana smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani - izjavila je Jovana ranije i dodala da, iako su tada oboje bili emotivno zauzeti, ljubav je presudila.

- Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo - ispričala je ranije Jovana u emisiji "Iz Profila".