Autor: Informer.rs

16.09.2024.

14:49

Foto: Ataimages/Instagram karleusastar

Džet set

Karleuša ponudila pomoć Saši Popoviću: "Čula sam da nije dobro!"

Jelena Karleuša juče je zvanično potpisala papire za razvod od Duška Tošića nakon 16 godina braka. Pevačica je prošla kroz turbulentan odnos sa svojim, sada bivšim, suprugom Duškom Tošićem, o čemu je danas govorila u emisiji uživo.

Pored toga, JK je razgovarala sa voditeljkom i o raznim drugim temama, te se u jednom trenutku dotakla i Saše Popovića.

Informer

 

Nakon što je Karla napustila mesto kao članica žirija u "Zvezdama Granda", njih dvoje nisu ostali u sjajnim odnosima. Uprkos nesuglasicama koje su imali, Jelena Karleuša je pokazala svoju veličinu i otkrila da je u kontaktu sa njegovom suprugom, Suzanom Jovanović.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbija" na Kurir TV.

Podsetimo, danas počinje snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Tom prilikom se Đorđe David obratio okupljenim medijima, pa se osvrnuo i na spekulacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića.