16.09.2024.

19:10

Foto: Informer

Džet set

"Sa njom se nikako ne slažem" Jadranka Jevtić o emisiji "Četiri i po žene" i koleginicama: Nisam očekivala da ćemo ovako brzo osvojiti nagradu!

Emisija "Četiri i po žene" koja se prikazuje na televiziji Informer za vrlo kratko vreme postala je izuzetno popularna, a voditeljke Zina Al Sataf, Jadranka Jevtić, Katarina Odalović i Maja Mojsovski Rašević su zanimljivim temama prikovale gledaoce za male ekrane i osvojila srca publike.

Zbog toga ne čudi to što je emisija "Četiri i po žene" dobila nagradu "Business Women Awards", a Jadranka je otkrila da je i sama iznenađena njenim vrtoglavo brzim, ali zasluženim uspehom.

Informer

 

- Pripala nam je velika čast. Nisam očekivala da ćemo ovako brzo osvojiti nagradu i srca publike, ali gledaoci su nam pokazali da nas prate i gledaju. Dešava se, ali sa razlogom - rekla je ona, pa otkrila sa kojom koleginicom se najbolje slaže:

- Najbolje se slažem sa Majom, u nekim momentima sa Zinom, Sa Katarinom nikako... Šalu na stranu, sve smo različite. U emisiji treba podgrejati maštu gledaocima da se ne slažemo. To su stvarno dobre, pametne i vredne žene. Čast mi je da sarađujem sa njima, to su dobre, pametne i vredne žene - rekla je ona.

Informer

 

Jadranka nije želela da kaže koji gost joj je do sada bio najdraži, ali je kao iz topa otkrila koga bi želela da ugoste.

- Priželjkujem da ugostimo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.