16.09.2024.

21:36

Foto: Tanja Andric/Masha Bandjur

Džet set

"Imamo koncept, ali mnogo toga se dogodi spontano" Zina Al Sataf o koleginicama i emisiji "Četiri i po žene"! Osvrnula se i na anegdotu sa glavnim urednikom Informera

Emisija "Četiri i po žene" vrlo brzo ostvarila veliki uspeh, a kvalitet koji je publika prepoznala nagrađen je večeras nagradom "Business Woman Awards".

Četiri šarmantne voditeljke Zina Al Sataf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević, kao i Mili Čolić, osvojili su srca gledalaca.

Zina, koja je urednica rubrike "džet set" i voditeljka emisije "Četiri i po žene" kaže da ne bi mogla da odluči koji joj je posao lakši:

Informer

 

- Svaki posao sa sobom donosi nešto što je drugačije, svaki ima prednosti i svoje mane, ne bih ih poredila, ali ta kombinacija oba je nešto što meni odgovara.

Neke priče iz emisije su postale viralne na društvenim mrežama, među kojima se našla i priča iz njenog privatnog života, ali Zina kaže da joj to uopšte nije bio plan.

- Kada razgovaramo nemam utisak da se nešto snima, a još manje da li će nešto biti viralno na mrežama. Imamo koncept, ali mnogo toga se dogodi spontano - rekla je ona i prokomentarisala koleginice:

Informer

 

- Sve su sjajne i sve su divne na svoj način. Nisam diplomata da pričam kako nije. Kada su nas pozvali da uradimo probno snimanje bilo je više kombinacija različitih žena, međutim, mi smo snimile prve i ta kombinacija je zapravo i upala u igru. Sve četiri smo različite, ali mi sve tri mnogo prijaju, svaka na svoj način. Na Jadranku ću najlakše da puknem, može da me istera iz takta u sekundi. Maji ništa ne mogu da kažem, jer ona ima tako neku blagu narav i toliko je dobronamerna i divna... Katarinu već poznajem, jer smo već radile zajedno... Nas četiri - to je to.

S obzirom na to da je Zina imala tajni zadatak da pozove glavnog i odgovornog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, i kaže mu da joj se sviđa njen najbolji drug i kolega, voditeljka je otkrila šta joj je rekao kada su se kamere ugasile:

Informer

 

- Nismo stigli da pričamo na tu temu, jer je on 24 sata zauzet, ali najzanimljivije mi je bilo što je na moju konstataciju "Sviđa mi se Musab", koji je inače moj najbolji prijatelj, on rekao: "A, pa znam ja to". A nigde veze sa životom... On je ubeđen da ne postoje muško-ženska prijateljstva.

Zina je otkrila i koga bi želela da ugosti u emisiji.

- Zvala bih muzičke zvezde, među njima bi se sigurno našle Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.