Autor: Informer/K.Ć.

17.09.2024.

13:42

Foto: instagram/shutterstock

Džet set

Naša pevačica doživela tešku saobraćajku: Lekari konstatovali smrt, a onda se desilo čudo

Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru koja je mogla da je košta života. Nakon nezgode, lekari su greškom konstatovali njenu smrt, što je šokiralo njenu porodicu. Međutim, prava borba tek je počela. Danica 45 dana provela u komi.

Njena baka, koja nije mogla da se pomiri sa tim da je izgubi, bila je ključna figura u toj borbi. Zahvaljujući njenoj nepokolebljivoj veri i ljubavi, Danica je uspela da preživi i probudi se iz kome. 

- Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao me je prijatelj da se provozamo motorom. Iako mi je baka uvek govorila da ne sedam na motor, nisam je ni tog puta poslušala. Doživeli smo težak saobraćajni udes na kom mi je konstatovana smrt - započela je svoju ispovest Danica i nastavila:

- Moja baka nije verovala da mene više nema, i pri opraštanju osetila je da sam topla ispod pazuha. Srećom, posle toga krenule su tri reanimacije, a nakon što sam se da kažem „vratila“, bila sam u komi 45 dana sa 22 preloma.

Težak period pregurala je uz pomoć jake volje, kao i njenih najdražih koji su sve vreme bili uz nju.

- Moja dijagnoza je bila invalid i lekari su mi rekli da ako uspem da hodam uz pomoć štaka da budem presrećna. Iz bolnice sam izašla 6. septembra i uz uporne vežbe i Božiju pomoć, već sam pevala za Novu godinu - ispričala je Danica Balabanović za Grand.

Tagovi:
pevačica saobraćajka džet set aklamator blic Danica Balabanović