Autor: Informer/K.Ć.

17.09.2024.

14:26

Foto: ATA Images

Džet set

Goga Sekulić i njen sin nasledili bogatstvo: Pevačica je dobila i planinu u Mojkovcu

Pevačica je otkrila da njen naslednik zaostaje u razvoju. Kada je primetila prve znakove, odmah je odlučila se iz inostranstva vrati u Srbiju kako bi potražila pomoć od najboljih stručnjaka.

Sekulićeva je istakla da je u dobrim odnosima sa Urošem, ocem njenog sina, s kojim zajednički rade na tome da Vasiliju obezbede sve što mu je potrebno za njegov napredak. Takođe je dodala da je naslednik već dobio na poklon stan u Dubaiju.

Informer

 

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane - zaključila je Goga Sekulić, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

- Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh u emisiji ''Premijera Viked Specijal''.

Informer

 

Osim toga pevačica i njena rođena sestra nasledile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'' pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima.

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara:

- Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda - našalila se ona.