17.09.2024.

23:01

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Neću čuvati to dete, postoje socijalne službe!": Marija besna zbog Miljanine odluke da rodi Zolino dete!

Učesnica rijalitija "Elita 8", Miljana Kulić, pre dva dana je ustanovila da je trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je započela vezu pred kamerama Pinkovog imaginarijuma.

Informer

 

Međutim, njena majka Marija Kulić, koja joj je najviše pomogla oko odgajanja sina, strahuje da bi dete moglo da se rodi bolesno zbog lekova koje Miljana pije, a plaši se i toga da njena ćerka i zet neće biti odgovorni roditelji.

Marija se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila da to dete neće odgajati, iako je malom Željku, Miljaninom sinu, postala skoro kao majka.

Informer

 

- Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom - napisala je Kulićka, a u jednom od sledećih storija složila se sa tim da Miljana detetom pokušava da veže Zolu za sebe:

Informer

 

- Naravno, ali ni Sveti Petar ne može da je ubedi... Aneli su slali na kiretažu svi, a Miljanu podržavaju da rodi, a svi znaju da je nestabilna.

Na komentar da će i ovog puta pasti sve na njena leđa, Marija je izričito rekla "ne"!

Informer

 

- Neće vala ovaj put. Pa ovo ako dozvolim da padne na moja leđa, ona bi dogodine ponovo. Ne vala više. Sami neka rađaju i čuvaju kako znaju. Mene ne zanima. Ako ne mogu, postoje socijalne službe. Zamislite Miljanu i Zolu kako čuvaju dete, a pritom Bog neka je u pomoći šta se sve rađa od psihijatrijskih lekova koje je pila u prvih mesec dana - poručila je Marija.