18.09.2024.

08:16

Foto: Društvene mreže

Džet set

"Imam poznate roditelje, ali..." Ćerka Jelene Karleuše se obratila javnosti: Život je... (VIDEO)

Ćerka najveće regionalne muziče zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Na TikToku redovno snima kako se sprema za školu, neguje, šminka i doteruje, a usput priča o dogodovštinama iz škole, ali i života generalno.

Nika se juče spremala da se slika za pasoš, a dok se šminkala, usput je pričala o predrasudama sa kojima se svakodnevno sreće.

- Znate, ljudi, u životu je sve teško. Danas sam imala devet časova, ko može to da preživi? DEVET! Zašto moja škola misli da ja nemam život van škole? Mogu da stignem da spavam, jedino to. Nema veze ljudi, život je lep, samo čekamo januar, zimski raspust - rekla je Nika u svom izlaganju, pa se zapitala:

Zašto ljudi misle kad me upoznaju kao: "Mislila sam da si ti razmažena i da se hvališ puno". Imam poznate roditelje, razumem, ali, kakve to ima veze kako se ja ponašam? Oni su mene jako dobro vaspitali, kao što vidite, da se ja ne hvalim ovde, nego samo pričam o mom životu i kako moram da idem u školu, to je to - rekla je Nika.

Potom je dodala deo "najbolje za kraj".

- Da, da, da, vi najbolje znate, najbolji ste u svemu, vi možete da predvidite kakva je osoba. Bravo, bravo za vas. Svaka čast.