Autor: Informer/A.S.

18.09.2024.

14:36

Foto: ATAimages

Džet set

"Bog mi je dao srodnu dušu": Nakon što je kupila grobno mesto pored pokojnog supruga, Cipka progovorila o novom partneru

Nebojša Stojićević Jarin, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, iznenada je preminuo 16. maja ove godine u njihovom porodičnom stanu. Jarin je umro od posledica srčanog udara, a Cipka ga je pronašla mrtvog. 

Informer

 

Nekoliko meseci nakon smrti svog supruga, Aleksandra mu je podigla spomenik, a ono što je sve iznenadilo jeste to da je ona sebi kupila grobno mesto pored muža. Na centralnom delu spomenika, stoje njihova prezimena, Tadić i Stojićević, levo od imena i fotografije preminulog Nebojše stoje njena slika i ime.

Pevačica je istakla da ne planira da traži novog partnera, te da je zahvalna što je sa Nebojšom doživela ljubav kakvu, kako kaže, "Bog daje samo jednom u milion godina".

Informer

 

- To oni koji pišu neka se zapitaju zašto imaju zlurada mišljenja. Ja sam vaspitana tako, za mene je to večna ljubav, nešto za ceo život. Hvala Bogu da sam to doživela. Imala sam sreću da imam svog partnera pored sebe. Ne znam ko očekuje sada od mene da ja idem da menjam muškarce i da ih tražim. Imam to što imam, to je početak i kraj priče. Nisam je ni tražila, Bog mi je dao srodnu dušu i čoveka koji se rađa jednom u milion godina - ispričala je Cipka za Grand.