18.09.2024.

13:44

Foto: Tanja Andric

Džet set

(VIDEO) Voditelji emisije "Četiri i po žene" o ogromnom uspehu i prestižnoj nagradi: "Svaka čast celom timu!"

Emisija "Četiri i po žene", koja se emituje na Informer TV, pored rekordne gledanosti, sada je ovekovečena i nagradom "Business Woman Awards".

Tim povodom, voditeljke emisije Zina Al Sattaf, Jadranka Jevtić, Maja Moskovski i Katarina Odalović, ali i Mili Čolić, bili su gosti "Info jutra", gde su sa Ksenijom Bujišić sabrali utiske. 

- Najozbiljnija je Zina, Jadranka je projektil koji ide svojim putem i za kog se nikada ne zna kada će eksplodirati, a Katarina je najiskusnija - istakla je Maja, našta se Zina nadovezala.

Informer

 

- Moraćemo da razgovaramo zašto sam ja najozbiljnija...

Na pitanje kako joj je u ulozi gosta u studiju u kojem se najčešće nalazi u poziciji voditelja, Katarina je rekla:

- Ipak je lepše s te strane. Lakše je, zato što su opuštenije teme, nisu informativne. Nisam bila u početku za ovaj projekat jer nisam znala kako ću se snaći, ali Bogami, vremenom, sve je bolje i bolje.

Al Satafova je, takođe, otkrila kako se snašla.

- Nije na meni da ocenjujem kako sam se snašla, zato što ja samo funkcionišem. Ja sam to što jesam. Kažu ljudi da sam se fino snašla i da delujem kao da oduvek to radim. Kada bi nam neko dao da ovo radimo konstantno.. . Posao iz snova - istakla je ona, da bi se naposletku Jadranka nadovezala:

- Svaka čast celom timu!

Celo gostovanje sjajne voditeljske ekipe emisije "Četiri i po žene" pogledajte u videu ispod.