18.09.2024.

20:30

Foto: Milos Miletic

Džet set

Karleuša u dokumentarcu Ronaldove žene na Netfliksu! Objavljeni kadrovi iz Pariza, plavokosa diva izdominirala na Nedelji mode (FOTO)

Pojavljivanje pop dive Jelene Karleuše u martu 2024. godine na Pariskoj nedelji mode privuklo je ogromnu pažnju gotovo svih medija na Balkanu. 

Najveća regionalna muzička zvezda prošetala je pistom rame uz rame sa mnogim svetskim facama, a među njima našla se i Georgina Rodrigez, partnerka fudbalera Kristijana Ronalda.

Rodrigezova je nedavno objavila treću sezonu svog dokumentarnog rijaliti šou-programa u produkciji Netfliksa, a u kojem su se našli i kadrovi iz francuske prestonice mode.

Tom prilikom, prikazani su momenti na sceni, ali i van nje, zahvaljujući kojima možemo da zaključimo da su se i Karleuša, ali i Georgina odlično zabavile.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez odmah po povratku iz Pariza uspostavile su praćenje na društvenoj mreži Instagram, a njihov razgovor u kojem je lepa Argentinka otkrila našoj pevačici još koliko godina Kristijano Ronaldo planira da se procesionalno bavi fudbalom prenele su gotovo sve svetske medijske kuće.