18.09.2024.

23:12

Foto: Shutterstock/Bojan Vijatov/Toxic

Džet set

Uhapšen folk pevač! Bivši takmičar "Zvezda Granda" u pritvoru, oglasio se njegov tim

Jedan od bivših učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Mirko Plavšić, uhapšen je i trenutno se nalazi u pritvoru. Njegov menadžmet se ovim povodom oglasio kratkim saopštenjem za javnost na pevačevom Instagram profilu.  

Informer

 

Kako su naveli u svom obraćanju javnosti Plavšić je "iza rešetaka" navodno završio zbog greške u istrazi. Naime, iako je optužen za sada još uvek nepoznati zločin, kako se navodi, pevač je nevin i veruje se da će uskoro biti pušten na slobodu.

Informer

 

- Naš dragi pevač Mirko Plavšić trenutno je u pritvoru zbog greške u istrazi. Verujemo da će uskoro biti pušten na slobodu, jer je već sada jasno da nema nikakve veze sa zločinom za koji je optužen. Njegov tim radi na rešavanju situacije, a svi koji ga poznaju znaju da je nevin. Hvala vam na podršci i poverenju, uskoro će se vratiti da nas sve obraduje svojim glasom - navo je folkerov menadžment. 

Podsetimo, Mirko Plavšić takmičio se u popularnom muzičkom šou programu "Zvezde Granda" tokom sezone 2007/2008, a kako je otkrio jednom prilikom, od bakšiša na jednom nastupu zaradio je čak jedan stan u Beogradu.