19.09.2024.

12:48

Foto: ATAIMAGES/instagram printskrin

Džet set

"Karleuša je lepa žena, snaći će se, a Duško..." Šako Polumenta brutalno iskreno o razvodu muzičke dive i bivšeg fudbalera

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša i zvanično je stavila tačku na brak sa bivšim fubalerom Duškom Tošićem, što je tema o kojoj ne prestaje da se priča na estradi.

S obzirom na to da je JK, gostujući na TV Prva, izjavila da po statistici "žene nakon razvoda procvetaju, dok muškarci uglavnom propadnu", ovu njenu izjavu prokomentarisao je i pevač Šako Polumenta, koji je, tom prilikom, imao reči hvale za pop divu i njenog bivšeg supruga.

Informer

 

- Duško je frajer, nisam ga video u zadnje vreme. Mislim da je on dobar frajer, i dobro se oblači. Par puta je bio na mojim gostovanjima. Vidim da ima neki autoritet svoj, ima neke muške kodekse, što mi je jako drago. Volim ljude koji su i te kako popularni, nedostižni, ali svačiji - izjavio je Šako, pa pomenuo Jelenu:

Informer

 

- Mislim da, Jelena Karleuša, kao lepa žena, će se snaći, a Duško je i te kako lep muškarac, za njega nema zime, danas prelepih žena ima... - zaključio je Polumenta, piše Telegraf.rs.