Autor: Informer/A.S.

19.09.2024.

18:56

Foto: Public

Džet set

"Ona vrišti kada to vidi!" Vesna Zmijanac otkrila šta joj ćerka i zet najviše zameraju: "Imala sam par gafova!"

Pevačica Vesna Zmijanac je u martu prošle godine išla na operaciju ugradnje bajpasa, zbog čega je morala da se povuče sa javne scene i potpuno posveti svom zdravstvenom stanju. Nakon što je oporavak odlično prošao, poznata folkerka je počela da nastupa punom parom. 

Ona je sada za medije otkrila da se nakon svega dobro oseća, ali da više nije "spretna" kao pre. 

Informer

 

- Dobro sam sada, mogu da dišem, srce je u redu. Nisam više spretna ko nekad, ne mogu da potrčim ali dobro sam. Možda bih mogla malo više da šetam što ja ne volim. Unuke šetaju, a ja ne mogu da ih stignem pa nemaju strpljenja za moje polako - kaže kroz osmeh Vesna koja se razneži na spomen unuka.

Informer

 

- Nisam stroga baka, ja sam najnežnija na svetu. To su moje dve lutke, one su toliko dobre da ne možeš biti strog. Lepo su vaspitane i otmene, ova mala ponekad ne plače nego samo drekne, a Rea je već... Obe su talentovane, Rea ide na klavir, a ova mala ovako vidi se da ima talenta. Imaju i na koga, od bake, mame i tate pa i deda je bio talentovan - kaže pevačica.

Informer

 

Njena ćerka Nikolija nikada javnosti nije pokazala naslednice, čak je i imena njihova krila.

- Jednostavno ne daju slike i povoda. To baba ponekad zezne stvar, pa nešto izleti, ali se to brzo skloni. Zameraju mi. Imala sam par gafova pošto se ne razumem u ono (mobilni i društvene mreže) pa mi izlete fotke. Onda Niki vidi i vrišti. Ne daju da se slikaju deca dok ona sama ne odluči - rekla je folkerka, a prenosi "Blic".