20.09.2024.

13:59

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Radu Manojlović dečko napao zbog Desingerice: Pevačicin izabranik zapenio, otkriveni šok detalji

Rada Manojlović ne krije da joj je muzičar Dragomir Despić Desingerica beskrajno simpatičan, što je tokom njihovog zajedničkog gostovanja u "Amidži šouu" i pokazala, međutim, zbog toga sada ima velike probleme sa dečkom.

Kako prenose tabloidi, oni su se posvađali jer je pevačica u emisiji sve vreme koketirala sa Despićem, što njen dečko nije mogao da gleda.

Informer

 

- Radinom dečku je zasmetalo to što je ona u emisiji bila prebliskla sa Desingericom, što ga je sve vreme branila i potencirala na duetskoj pesmi za koju joj je obećao da će da snime. U jednom momentu ju je reper ugrizao, ali se ona na to samo nasmejala. Radin dečko nije ljubomoran tip, ali smatra da joj to ne priliči i da je ona, ipak, neki nivo, te da ne treba javno da ga moli da snime pesmu - priča izvor za Svet i dalje otkriva:

Informer

 

- Sa druge strane, Radin dečko smatra da ona ne treba da se kezi na sve što on kaže, kao i da ne sme da opravdava svaku njegovu glupost. Recimo, za snimak na kom Desingerica pljuje devojci u usta, ona je usred emisije rekla da on to ne bi ni mogao da joj uradi, da ona nije zinula.