Autor: Informer/K.Ć./A.S.

20.09.2024.

20:50

Foto: Ataimages/Printscreen You tube

Džet set

"Saša prati sve": Vesna Milanović otkrila gde se Popović trenutno nalazi (VIDEO)

Danas je Željko Mitrović organizovao još jednu gala žurku povodom 30 godina Pink televizije. Među zvanicama je bila i popularna voditeljka Vesna Milanović, koja je ujedno i PR "Grand produkcije". Ona je za okupljene medije otkrila zbog čega je bilo odloženo snimanje popularne muzičke emisije "Zvezde Granda".

- Znate kako je kada sve sami radite i kada spremate svoju emisiju. Snimanje "Zvezde Granda" smo odložili zbog tehničkih problema, ali od ponedeljka počinje sve bez smetnji - rekla je Vesna za okupljene medije.

Informer

 

Kako je danas glavna tema u medijima Sašino zdravstveno stanje, Vesna je progovorila i na ovu temu i uprkos proverenim saznanjima Informera da je Popović hospitalizovan, voditeljka demantovala je ove navode.

- Vrlo brzo očekujemo da se Saša vrati. On je samo trenutno odsutan. Saša prati sve šta se sve dešava. Mi ništa u Grandu nismo uradili, a da on to ne isprati i odobri. Svakodnevno smo u kontaktu sa njim i u sve je upućen. On nije u bolnici, ta informacija nije tačna - dodala je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.