Autor: Informer/K.Ć./A.S.

20.09.2024.

21:18

Foto: Foto: Nikola Babić

Džet set

"Nemojte sa mnom tako da razgovarate": Neda Ukraden zapenila na pitanje o utaji poreza (VIDEO)

Danas je Željko Mitrović organizovao još jednu gala žurku povodom 30 godina Pink televizije. Na gala slavlje je stigla i jedna od najtraženijih pevačica, Neda Ukraden. Ona je odmah po dolasku progovorila o gorućoj temi, tačnije o zdravlju Saše Popovića.

- Ne znam ništa o tome, ali mi je veoma žao to što čujem. Ja nisam tri meseca bila tu, došla sam nedavno. Jako sam iznenađena. Znate šta, svašta pročitate i čujete. Jako mi je žao i ne znam ni koga da zovem. Ja imam drugačiji put i Saša i ja nemamo ništa zajednočko. Ja nisam član te grupe dugo, ali smo dobri - rekla je Neda za okupljene medije.

Informer

 

Kako su prošle godine pisao Avaz, popularna pevačica Neda Ukraden našla se na listi dužnika Hrvatske Poreske uprave. Tačnije, pevačica je navodno dužna Hrvatskoj državi čak 13.680 evra. 

Neda se sada osvrnula na te navode i demantovala sve ove informacije.

Informer

 

- Ja sam neko ko živi i živeo je na četiri teritorije, koje su nekada bile članice jedne države. Za sve nekretnine su uredno plaćeni porezi. Kuća koja mi je minirana u Hrvatskoj je obnovljena. Ovde u Beogradu što imam je poprilično, ali je to sve plaćeno i više nego što treba, jer mnoge stvari koje su bile u ugovoru nisu bile ispoštovane, pa smo mi to sve radili sami i za svoje pare. Tako da, što se mene tiče, ja sam jedna od retkih pevača koja je sve uredno platila. Ja plaćam porez za koncerte van Srbije i to veliki. To vam je istina. Nemojte sa Nedom o legalnim stvarima ni slučajno tako razgovarati - rekla je ona za okupljene medije.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.