20.09.2024.

22:03

Foto: ataimages/reuters

Džet set

"Georgina je..." Jelena Karleuša otkrila detalje druženja sa Ronaldovom ženom, koje je završilo na Netfliksu (VIDEO)

Najveća regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša nastupila je večeras u Kikindi, na 39. "Danima ludaje".

Plavokosa diva, tom prilikom, zablistala je u srebrnoj "Versaće" haljinici i "Iv San Loran" čizmama u istim tonovima, a neposredno pred koncert, na koji je došlo nekoliko desetina hiljada ljudi, obratila se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

- Odlična je ovo godina, prošla godina je bila čudna i turbulentna, ali i bitna za moju karijeru i moj život. Ipak, ova godina je kruna svega što sam radila do sada i pune tri decenije stvarala za moju publiku, što oni pokazuju i na terenu. Ništa manje nisam ni očekivala, iako sam imala uzbuđenje da prvi put dođem u neke gradove. Hvala svima, preko Inđije, Rume, Crne Gore. Bez obzira na sve vetrove i oluje, publika je ta koja daje poslednji sud.

S obzirom na to da je pre nekoliko dana premijeru na Netfliksu doživela treća sezona dokumentarca Georgine Rodrigez, a da se u njemu pojavljuje i "mala od skandala", ona je sada otkrila javnosti nepoznate detalje vezane za druženje sa suprugom Kristijana Ronalda.

Informer

 

- Sasvim slučajno sam gledala Netfliks i videla sam novi serijal dokkumentarca Georgine, Ronaldove žene i videla sam da je ubacila lepe kadrove sa mnom. Hvala joj, ponosna sam. Interesantno je gledati sebe na Netfliksu. Ona je divna, skromna, blaga i nije nimalo sujetna. Išla je po Parizu sa nom i govorila mi lepe reči, i na kraju to ubacila u dokumentarac.

Naposletku, u skladu sa manifestacijom na kojoj se pojavila, "Danima ludaje", JK je otkrila i da li voli da jede bundevu i prozvode od nje.

- Obožavam bundevu, volim pitu, pogotovo semenke, a kada bih morala da biram od svih pita najomiljeniju, bila bi to pita od bundeve.