21.09.2024.

21:08

Foto: Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Uzmem koju čašicu...": Nući stigao na koncert Tee Tairović, pa progovorio o duetu sa Karleušom!

Pevačica Tea Tairović će večeras održati koncert u Beogradskoj Areni, a jedan od onih koji će večeras zajedno sa njom zapevati na bini jeste Igor Panić Nuć, sa kojim ima i duet.

Nući je predstavnicima sedme sile otkrio kako se oseća pre početka koncerta.

Informer

 

- Spreman sam, nemam tremu, ali imam euforiju. Nije da sam prvi put gost na ovako velikim koncertima, tako da jedva čekam - rekao je on, pa otkrio da li ima neki ritual pre nastupa:

- Uzmem možda koju čašicu, a ako sam umoran onda vodu.

Nući kaže da je Beogradska Arena cilj svakog pevača.

Informer

 

- Svakome je cilj da ovako nešto ostvari. Ja sam u odnosu na Teu pripadnik nekog drugog žanra i nadam se da ću u budućnosti biti prvi iz tog nekog novog talasa koji će moći nešto ovako da uradi - rekao je on, pa otkrio da li pravi razliku između gostovanja na Teinom nastupu i gostovanja na nastupu Aleksandre Prijović:

- Moj pristup je isti, moje su drugarice i Tea i Aleksandra.

Informer

 

Nući se osvrnuo na svog prijatelja i kolegu Mihajla Veruovića Vojaža koji je snimio duet sa Cecom Ražnatović, a zatim otkrio da li on planira da snimi duet sa Jelenom Karleušom.

- Ne zna se, možda ću i ja sa Cecom, možda sa Karleušom. Spremam album koji izlazi u oktobru, tu nema pesama ni sa Cecom ni sa Karleušom, ali možda ga nekad bude.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.