22.09.2024.

21:47

Foto: Foto: Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Imala je veliku tremu, ničega se ne seća": Barbara Bobak otkrila detalje razgovora sa Teom Tairović nakon koncerta u Areni!

Pevačica Tea Tairović sinoć je održala koncert pred prepunom Beogradskom Arenom, a danas će održati još jedan.

Međutim, ove noći će imati drugačije goste, od kojih je jedan njena koleginica Barbara Bobak.

Informer

 

- Volim "Bakšiš", "Zbogom ljubavi", "Crno odelo", "More bez brodova", baš ima mnogo dobrih pesma, ponosna na nju - rekla je Batbara i otkrila kakav će stajling nositi večeras:

- Spremila sam nešto što ide uz Teu. Gledala sam da ispoštujem njen dres kod i da se uklopim uz nju. Neću biti bosa, razumem da je njoj potrebno da se izuje, ali za svoje dve pesme ću biti obuvena.

Pevačica kaže da se sinoć čula sa Tairovićevom, a zatim i otkrila šta joj je rekla.

Informer

 

- Čule smo se sinoć, rekla mi je da je imala veliku tremu, da ju je jako udarao adrenalin, da nije svesna šta je uradila, da se ničega ne seća. Verujem da će danas biti opuštenija - rekla je ona, a na pitanje kada ona planira da održi u Areni, odgovorila je:

- Volela bih, ali je još uvek rano. Ako sve bude išlo tempom kojim ide sada, biće Arena za neke dve do tri godine, ko zna, možda i pet, videćemo. 

Informer

 

Barbara je otkrila i da li bi htela da snimi duet sa kontraverznim reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

- Ako se pojavi neka luda pesma koja nije previše "ulična", onda se možda i desi neki spoj. Ovako se poklapamo energetski, jako dobro.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.