22.09.2024.

20:15

Foto: Promo/Shutterstock

Džet set

(FOTO) Aleksandra Prijović skromno proslavila rođendan! Pevačica blista od sreće u drušvu najmilijih, a od Filipa stigla specijalna čestitka

Muzička zvezda Aleksandra Prijović danas ima veliki razlog za slavlje. Naime, Aleksandra danas slavi svoj 29 rođendan, a tim povodom oglasila se na svom profilu na Instagramu i pokazala kako je provela ovaj važan dan.

Informer

 

Ona je pozirala sa bakom i dekom u njihovom domu, dok joj je u krilu sedeo sin Aleksandar, a veliku pažnju privukla je i rođendanska torta, koja je bila skromna i preslatka. Aleksandra je potom pozirala i sa i majkom Borkom, dok je u rukama držala balone, a iza njih su se mogli primetiti i baloni na zidu, a zatim i sa ocem Nedeljkom sa drugom tortom.

Pevačici se povodom rođendana na Instagramu obratio i suprug Filip Živojinović koji joj je uz njihovu zajedničku fotografiju uputio i dirljivu čestitku.

- Da još dugo hodamo zajedno. Srećan rođendan mama - napisao je Filip uokviru slike na kojoj se drže za ruke i nasmejani gledaju u istom smeru.

Informer