22.09.2024.

21:00

Foto: Nikola Babić

Džet set

"Dosta toga je poplavljeno..." Andreana Čekić o prirodnoj katastrofi u Beču: "Bila sam tamo..." (VIDEO)

Pevačica Andreana Čekić večeras je došla u Beogradsku Arenu na koncert Tee Tairović, a okupljenim predstavnicima medija je rekla da je vrlo ponosna na nju i njen uspeh.

Informer

 

- Ponosna sam na nju i volim da pratim uspehe svojih kolega. Javno želim da joj čestitam. Večeras sam tu i jedva čekam da se provedem uz sve njene pesme - rekla je ona na samom početku i dodala:

- Nisam joj dala savet, šta će joj, vidimo da zna šta radi.

Čekićeva je otkrila da rado na nastupima peva njene pesme i uzima bakšiš.

Informer

 

- Ja uvek uzimam veliki bakšiš... Šalim se. Pevam njene pesme, pevam "Pozovi", "Ime mi je ljubav"... - rekla je ona, a na pitanje koju bi pesmu želela da "ukrade" Tei kada bi mogla, rekla je:

- Ne kradem nikad nikome ništa, ali jako mi se dopada "Ime mi je ljubav". Čim je izašla jako mi se dopala i danas sam je slušala.

Andreana živi u Austriji koju su zahvatile velike poplave, a pevačica je kazala da je u tom periodu bila u Beču i iznela svoje iskustvo:

Informer

 

- Bila sam tamo u tom periodu. Poplave nisu zahvatile mesto gde ja živim, ali videli ste, puno ljudi je ostalo bez stvari, dosta toga je poplavljeno, ali dobro, prošlo je... Oni su gore nekako fino organizovani, nadam se da su svi dobro i da će i ta šteta nekako da se izmiri i nadoknadi na neki način - rekla je ona i otkrila gde provodi više vremena:

- Živim na relaciji Beograd - Beč, ali više sam ovde. Nisam baš tolika Švabica - kazala je pevačica kroz smeh.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.