22.09.2024.

21:25

Foto: Nikola Babić/Ataimages

Džet set

"Zvaću Teu da mi napiše pesmu!": Katarina Grujić došla na koncert Tee Tairović, pa dala svoj sud o njenom duetu sa Azisom!

Pevačica Katarina Grujić večeras je došla na koncert koleginice Tee Tairović koja će još jednom održati spektakl u Beogradskoj Areni.

Informer

 

- Nikad spremnija i nikad bolesnija. Jedva i pričam, ali ovaj se spektakl ne propušta. Večeras će tri sata da se đuska, da se popije pićence i da se uživa u Teinom uspehu i njenim pesmama - rekla je ona, pa otkrila koja Teina pesma joj je omiljena:

- "Dva i dva" mi je možda najomiljenija pesma.

Kaća kaže da nije isključeno da joj Tairovićeva napiše neku pesmu.

Informer

 

- Za Seku Aleksić je odličnu pesmu napisala, pogodila je, to je pravi Sekin stil, pa kad prođe koncert i haos, kad se odmori, pozvaću je i ja da možda hteti i meni napiše neku pesmu - rekla je Grujićeva i otkrila da li bi snimila duet sa njom:

- Nisam razmišljala o duetu sa Teom, uvek sam htela duet sa Andreanom Čekić, mojom kumom, ali eto, možda baš Tea napiše duet za nas.

Informer

 

Katarina kaže da voli Teine tekstove i da ne bi mogla da se odluči za "omiljeni stih".

- Ima mnogo dobrih pesama i njeni tekstovi su stvarno ozbiljni. Ona ima pesme koje su i brze i koje su balade i koje su emotivne i pesme koje su da se osvetiš muškarcu... Za svačiju dušu je uspela da napravi pesmu - rekla je pevačica, a zatim prokomentarisala duet Tairovićeve i bugarskog pevača Azisa:

- Ludilo. Sve što je u poslednje vreme izbacivala, sve su pesme postale veliki hitovi. Zna šta publika voli.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.