22.09.2024.

22:15

Foto: Nikola Babić

Džet set

Poznati se sjatili na Tein koncert! Brojne kolege došle na spektakl u Beogradskoj Areni (VIDEO)

Mlada pevačica sinoć je napravila spektakl u najvećoj prestoničkoj hali, a večeras će ponovo izaći pred publiku. Mnoge ličnosti sa javne scene došle su da podrže pevačicu i da uživaju u njenoj muzici. 

Informer

 

20:20 - Pevačica Andreana Čekić večeras je došla u Beogradsku Arenu na koncert Tee Tairović, a okupljenim predstavnicima medija je rekla da je vrlo ponosna na nju i njen uspeh.

Informer

 

20:01 - Radiša Trajković Đani stigao je sa decom na koncert mlade koleginice. Kako je reako okupljenim novinarima došao je da podrži Teu i da uživa u njenoj muzici.

20:09 - Kaća Grujić je na Tein koncert došla prehlađena, ali izuzetno raspoložena da igra celu noć, a novinarima je otkrila da planira da pozove Teu da joj napiše pesmu.

20:49 - Jellena je došla i otkrila novinarima da je napisala pesmu za Teu, ali da joj je još nije predstavila.

21:15 Barbara Bobak večeras će biti gost na Teinom koncertu, a novinarima je otkrila da joj je Tairovićeva juče rekla da je imala veliku tremu i da se ničega ne seća.

21:30 Emir Đulović došao je na koncert koleginice vidno raspoložen i otkrio da je sa Teom već razgovarao o duetu.

21:45 Na Tein koncert stigla je i bivša rijaliti učesnica Nina Prlja, koja je okupljenim novinarima priznala da li bi ponovo ušla u rijaliti, a govorila je i o svom starom poznaniku iz ovakvih programa Nenadu Marinkoviću Gastozu.

21:50 Sa Teom će večeras zapevati i Ivana Krunić koja je pred početak koncerta ispričala kako je sarađivati sa Teom.

21:51 Aleksandra Prijović rođendan je proslavila na Teinom koncertu na koji je stigla u pratnji supruga Filipa Živojinovića, a sa njima je bila i Milica Todorović.

21:55 Veliku pažnju privukao je i Viktor Živojinović koji je na koncert Tee Tairović došao u pratnji svoje devojke Sofije Spasojević.