Autor: Informer/K.Ć.

23.09.2024.

11:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Imao sam 15 godina kada mi je stavio ruku na penis": Dečko otkrio jezive detalje bludničenja, on je još jedna žrtva Moamera Kasumovića

Prema pisanju Radio Sarajeva, ispostavilo se da je glumac imao više žrtava. Ovaj medij ističe i da je glumac osuđen po prijavi mladića iz ove ispovesti te da im je to potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. 

U periodu nakon prve objave, mnogi su mislili da je reč o istoj osobi, međutim ispostavilo se da je reč o potpuno drugoj žrtvi. Mladić zbog kojeg je sudilo Moameru Kasumoviću ispričao je detalje o gnusnim delima poznatog glumca.

Informer

 

- Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoletan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vreme, pa tako i sad - kaže danas 21-godišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Priča ovog mladića počinje 2019. kada je imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U tom lokalu sedelo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović.

- Ja sam odrastao na seriji 'Lud, zbunjen, normalan' i njega sam odmah prepoznao, i bilo mi je drago da ga vidim uživo. Sedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam hteo da upišem Akademiju scenskih umetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo - ispričao je.

Informer

 

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uvo: "Koliko puta dnevno ma*turbiraš?"

- To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio - kaže mladić i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva "kako bi pričali o serijama, snimanju...".

Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

- U jednom momentu govorio mi je "lep si", davao komplimente, pitao jesam li gej... - priča mladić za Raport, pa dodaje:

- Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu - rekao je.

Informer

 

Ubrzo je zatim došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je seo i Kasumović, koji je tada živeo u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili. Automobil je vozio otac dečaka dok je očev prijatelj sedeo na mestu suvozača. Na zadnjem sedištu bili su Moamer Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi mladić, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj p*nis, dok je svoju ruku stavio na dečakov polni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

- Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sedišta mog oca kako ga ne bi video i rukom pokazao da ćutim. Ćutao sam u šoku - ispričao je muškarac.

Sledeće jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

- Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lepo spavao - tvrdi žrtva.

Nakon toga je otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savetovala da sve ispriča svojim roditeljima, piše raport.ba.