23.09.2024.

22:35

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Puklo je između njih dvoje": Era Ojdanić otkrio zašto je šabački vašar prošao bez Vendi

Pevačica, koja je postala simbol šabačkog vašara ove godine prekinula je tradiciju dugu dve decenije i nije nastupila u Šapcu. O tome nije želela mnogo da govori, već je za Informer kratko potvrdila da "iz objektivnih razloga" neće nastupiti.

Informer

 

Njen kolega Era Ojdanić je i ove godine pevao na šabačkom vašaru i tvrdi da je atmosfera bila nezapamćena, ali i poseta, koja je, kako tvrdi folker premašila 50.000 ljudi. Ojdanić se osvrnuo i na nedolazak Vendi i objasnio šta se krije iza toga. 

- Izgleda da su neki međuljudski odnosi između vlasnika šatora i nje pukli. Ja sam je zvao i rekao joj da ona zna sjajno da odradi, nisam mogao da je ubedim, ali sam ja dao sve od sebe. Bila je ova mala Atina Ferari, ona me je iznenadila, igrala je i vrlo solidno otpevala, ali Vendi je nezamenljiva. Gazda mi je rekao: "Je l' vidiš da mogu i bez Vendi da radim?", rekao sam mu: "Možeš, ali je narod na nju navikao", nisam imao vremena da objašnjavam - rekao je Era.

Informer

 

Prema njegovim rečima kroz šatru je prošlo hiljade ljudi.

- Bakšiš se deli, svaki dinar koji se zaradi u toj grupi, deli se na ravne časti. U jednom momentu su dali bakšiš 5.000 evra... Ja sam kroz svoju karijeru govorio da je najbolji sud narod, bez obzira da li je to arena ili vašar. Svaka zvezda treba da peva tamo gde je narod - istakao je Era i dodao da razmišlja o koncertu u Areni.