23.09.2024.

22:51

Foto: ATAIMAGES/Printscreen/X/@RFantasticni

Džet set

Bajaga i njegova devojka se prepiru na ulici! Roker snimljen u raspravi sa partnerkom koju vešto krije od javnosti (VIDEO)

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo se pre nekoliko godina od supruge Emilije nakon tri decenije skladnog braka, a već duže vreme je u vezi sa novom partnerkom koju vešto krije od javnosti. 

Informer

 

Frontmen "Instruktora" nikada nije želeo da priča o novoj izabranici, ali sada su snimljeni na ulici kako se raspravljaju, a snimak se pojavio na društvenoj mreži "Iks".

Bajaga i njegova partnerka kratko su se, sudeći prema njihovoj gestikulaciji, raspravljali na raskrsnici u blizini Vukovog spomenika. Na trenutak su bili neodlučni u kom pravcu bi krenuli, da bi na kraju nastavili ka Ruzveltovoj.

Podsetimo, roker nikada nije bio previše pričljiv o svom privatnom životu, a da se razveo javno je priznao tek dve godine kasnije.

- Neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika - smatra Bajagić.